Έναν φορητό απινιδωτή δώρισε σήμερα ο διευθυντής της Alpha Bank κ. Βασίλης Χατζηνικολάου στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Σάμου, για την ενίσχυση του έργου τους και την κάλυψη των αυξημένων αναγκών που παρατηρούνται στο νησί μας.
Η πρωτοβουλία ανήκει στον διευθυντή της Τράπεζας ,ο οποίος από τις πρώτες μέρες που πληροφορήθηκε το τραγικό συμβάν του θανάτου του νεαρού παλικαριού στο Καρλόβασι , προχώρησε στις απαιτούμενες ενέργειες απευθύνοντας έκκληση στους ανωτέρους του να σταθούν με ευαισθησία στην περιοχή δωρίζοντας έναν απινιδωτή , ο οποίος αν υπήρχε την ώρα που το νεαρό παλικάρι αντιμετώπισε το πρόβλημα ίσως και να ζούσε.
Άμεσα τα διευθυντικά στελέχη της Τράπεζας ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του και προχώρησαν στην αγορά και αποστολή του απινιδωτή μέσα σε λίγο διάστημα αφότου ξεκίνησε η κατάθεση του αιτήματος από τον κ. Χατζηνικολάου.
Σκόπιμο είναι να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος διευθυντής με την πρωτοβουλία του αυτή καταδεικνύει την κοινωνική του ευαισθησία για καταστάσεις που προκάλεσαν τόσο πόνο και οργή και συμμετέχει στην προσπάθεια άμβλυνσης και αντιμετώπισης αυτών.
Από την πλευρά της όμως και η Alpha Bank, αξίζει συγχαρητήρια για την υποστήριξη της στην δύσκολη καθημερινότητα των διασωστών της ΕΟΔ, καθώς κρίθηκε σκόπιμο να δωρησθεί στην Ομάδα και να αξιοποιηθεί με τον ιδανικότερο τρόπο, υποστηρίζοντας τον τιτάνιο αγώνα που καταβάλλουν οι διασώστες μας.
Η παράδοση έγινε από τον Διευθυντής της Alpha Bank κ. Βασίλη Χατζηνικολάου στον επικεφαλής της ΕΟΔ κ. Δημήτρη Καλατζή εντός της Τράπεζας στο Καρλόβασι και διαφάνηκε ότι, η εν λόγω Τράπεζα στέκεται σταθερά δίπλα στην ομάδα για την κάλυψη οργανωτικών και λειτουργικών αναγκών της Τέλος να δώσουμε κι τα συγχαρητήρια μας και στην οικογένεια του πρόωρα χαμένου μέλους της ΕΟΔ Σταύρου ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ. η οποία κάλυψε ένας μέρος του κόστους του απινιδωτή.
.ΦΟΤΟ Φώτης Ζανέτης .

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας