Στο  πνεύμα των Χριστουγέννων εξελίχθηκε και η φωταγώγηση του Δέντρου   του Μαραθοκάμπου, παρουσία αρκετού κόσμου, του Δημάρχου  Δυτικής Σάμου  κ. Αλέξανδρου Λυμπέρη,   των αντιδημάρχων Μαραθοκάμου κ. Δημήτρη Βολακάκη και Καρλοβάσου κ. Γιώργου Διακοσταμάτη, του Προέδρου της δημοτικής Κοινότητας Μαραθοκάμπου  κ . Παρασκευά Καλβίνου,  του δημοτικού συμβούλου  και πρώην δημάρχου Καρλοβάσου κ. Παναγιώτη Λυμπέρη,   της Προέδρου του ΔΟΠΟΝΑΣ κ. Αννης Ανδρεάδου, τοπικών συμβούλων Καρλοβάσου και Μαραθοκάμπου, της Προέδρου Μαραθοκαμπιτών Αθήνας κ. Αγγέλας Χατζίνη,  καθώς και του Προέδρου των Κουμείκων κ.  Γιαννη Ζούμπου.

Ακούστηκαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τα παιδιά του  Μαραθοκάμπου , ενώ η ψυχή της εκδήλωσης ήταν η αεικίνητη  τοπική σύμβουλος κ .Δέσποινα Καλβίνου.

Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στην πλατεία απαθανατίζοντας με τα κινητά τους τηλέφωνα τη στιγμή της φωταγώγησης του δέντρου με τα  δεκάδες λαμπιόνια του να δίνουν λάμψη στην πλατεία.

Η γιορτή άρχισε με καλωσόρισμα από τον παρουσιαστή, κ. Πέτρο Δούκα  ο οποίος κάλεσε στην  πλατεία τον δήμαρχο, προκειμένου να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα του.

Πλούσιος μπουφές περίμενε τους καλεσμένους του Μαραθοκάμπου, με τοπικά εδέσματα και παραδοσιακά γλυκά.

 

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας