Πλήθος κόσμου πλημμύρισε το γραφικό  Παλαιό Καρλόβασι, όπου οργανώθηκε σήμερα μία εκπληκτική χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Το φως  της Φάτνης άναψε παρουσία του Δήμαρχου Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρου Λυμπέρη, του αντιδημάρχου Μαραθοκάμπου κ. Δημήτρη Βολακάκη, δημοτικών  και   τοπικών συμβούλων .

Την όλη εκδήλωση διοργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα Καρλοβάσου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Μανόλη Νικολού,    στον οποίο παρείχε σημαντική βοήθεια η τοπική σύμβουλος κ. Μαρία Ελευθερίου.

Στην εκδήλωση παρέστη η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ.  Αννη Ανδρεάδου,  καθώς και  ο κ.  Νίκος Βασιλείου εκπροσωπώντας την Περιφερειακή αρχή.

 Το Παλαιό Καρλοβασι φόρεσε απόψε τα γιορτινά του  και έπειτα από πολλά χρόνια αδιαφορίας των αρχόντων για αυτό το στολίδι της Δυτικής πλευράς του νησιού.

Δυναμικό παρών  έδωσε και ο πολιτιστικός Σύλλογος του Παλαιού Καρλοβάσου , ο οποίος τα τελευταία χρόνια  προσπαθεί με κόπο, αγάπη και μεράκι, να  κερδίσει   τη μάχη για την διατήρηση της τοπικής ιστορίας.

Το δέντρο  παράλληλα έχει ανάψει  και στην Αγία Τριάδα και φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά… ενώ η φάτνη στην πλατεία του χωριού, όπως και ο στολισμός κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Την  εκδήλωση  παρουσίασε η εξαίρετη φιλόλογος κ.   Δέσποινα Καλβίνου,  ενώ  την παράσταση έκλεψε το χορευτικό τμήμα  του Ιωνικού ,  με χορογραφίες της γνωστής κ. Ελένης Παντελούκα,  της  οποίας η συμμετοχή σε όλα τα δρώμενα του νησιού μας δίνει τα πιο όμορφα αποτελέσματα.

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας