Παρουσία πλήθους   κόσμου πραγματοποιήθηκε  απόψε  η  κοπή πίτας  της Κοινότητας Μαραθοκάμπου ,στην αίθουσα της κοινότητας.

Άψογοι οικοδεσπότες για μια ακόμη φορά  ο Αντιδήμαρχος Μαραθοκάμπου κ. Δημήτρης Βολακάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ.  Παρασκευάς Καλβίνος  και η  δημοτική σύμβουλος κ. Δέσποινα Καλβίνου.

Στην κοπή της πίτας παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Πανουράκης με την σύζυγό του νέα Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Μαρία Πανουράκη, ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης,  ο Πύραρχος Σάμου κ. Κωνσταντίνος Φράγκος,  η Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μαραθοκάμπου κ.  Ξένια  Κοτσολάκη,  η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Αννη Ανδρεάδου, ο Πρόεδρος  των  Σκουραιίκων κ.   Κώστας Χατζηχρήστος ,ο Πρόεδρος της Καλλιθέας κ.  Σταύρος Παπαγεωργίου,   ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας   Δυτικής Σάμου κ. Φανούρης Κουκούλης, η Γραμματέας του δήμου Δυτικής Σάμου κ Αγγελική Γαλανού Αναγνώστου, η Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Δυτικής Σάμου κ. Ανεζινιώ Σταμούλη, τοπικοί  , δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Την πίτα ευλόγησαν ο πατέρας Ιωάννης Αγγελινάρας και ο πατέρας Νικόλαος Σταμούλης,    ενώ αμέσως μετά  το μοίρασμα της ,  απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης,   ο οποίος  εξέφρασε  τις προσδοκίες  του για  τον νέο δήμο,  λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τώρα ουσιαστικά ξεκινάει  η   νέα δημοτική αρχή το έργο της , καθώς όλο αυτό το διάστημα ήταν σε μια περίοδο αναπροσαρμογής.

 “Κανείς δεν περισσεύει, όλοι είμαστε  ταγμένοι για ένα κοινό σκοπό, ώστε να οδηγήσουμε την κοινωνία μας ,αλλά και γενικότερα την αυτοδιοίκηση στο επόμενο στάδιο”, ανέφερε  ο δήμαρχος επισημαίνοντας ότι θα στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τον δήμο Ανατολικής Σάμου και όσον αφορά το μεταναστευτικό.

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο Αντιπεριφερειάρχης  νομού  Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης, ο οποίος τόνισε ότι βρίσκεται  δίπλα και στους δύο δημάρχους του νησιού και θα τους βοηθήσει στο έργο τους.

Παράλληλα ζήτησε συγνώμη από τους γονείς των παιδιών που τις τελευταίες μέρες  δεν μεταφέρονται με το ΚΤΕΛ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τόσο ο ίδιος,  όσο και οι υπηρεσίες του έπραξαν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν να τακτοποιήσουν την υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι τις επόμενες μέρες το θέμα θα λήξει.

 Τέλος  ο Αντιδήμαρχος Μαραθοκάμπου κ. Δημήτρης Βολακάκης  και ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Παρασκευάς Καλβίνος ,ευχαρίστησαν  τους παρευρισκόμενους  και ευχήθηκαν  καλή χρονιά σε όλους.

Εντυπωσίασαν τα εδέσματα που προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους  από την άξια δημοτική σύμβουλο κ. Δέσποινα Καλβίνου,  η οποία  πέρα από την εξωτική και εσωτερική ομορφιά της ,αποδεικνύεται και δεινή μαγείρισσα.

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας