Σε ζεστή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε απόψε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης  παράρτημα Σάμου, στην όμορφη αίθουσα του Cinema  στο Καρλόβασι.

Τα μέλη κι οι φίλοι της ΕΟΔ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να περάσουν όμορφες στιγμές, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης, ο  Πρόεδρος της κοινότητας Καρλοβάσου κ. Μανόλης Νικολού, ο Αντιδήμαρχος κ.  Γιώργος Διακοσταμάτης, ο Πύραρχος Σάμου κ.  Κωνσταντίνος Φράγκος ,  ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρλοβάσου κ. Σπύρος Ζαφειρόπουλος ,ο Διευθυντής του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβάσου κ.  Ανδρέας Βούβουνας, η Λιμενάρχης του Λιμενικού Σταθμού Καρλοβάσου κ. Στέλλα Καλυβάκη, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Αννη Ανδρεάδη , μέλη και φίλοι της ΕΟΔ. Την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου εκπροσώπησε ο κ. Νίκος Βασιλείου, στον οποίο έχουν ανατεθεί από τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου  θέματα πολιτικής προστασίας και  πολιτισμού.

Την βασιλόπιτα έκοψε ο πρόεδρος της Ε.Ο.Δ κ. Δημήτρης Καλατζής ,που ευχήθηκε καλή χρονιά και δύναμη σε όλους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από  την λιμενάρχη του Λιμενικού Σταθμού Καρλοβάσου κ. Στέλλα Καλυβάκη και τιμητικός έπαινος από τον Πύραρχο Σαμου  κ. Κωνσταντίνο Φράγκο  στον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Καλατζή για την πολυετή προσφορά τους στον εθελοντισμό και το έργο που προσφέρουν επι σειρά ετών  στο νησί μας.

Ένα σύντομο απολογισμό  έκανε ο πρόεδρος του παραρτήματος κ. Δημήτρης Καλατζής, ο οποίος αναφέρθηκε στην εξέλιξη της ομάδας από την ίδρυση της έως σήμερα, ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους για την αναγνώριση και την υποστήριξη τους.

Την ΕΟΔ ευχαρίστησαν ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ.  Αλέξανδρος Λυμπέρης και ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας κ. Μανόλης Νικολού,  υποσχόμενοι  να σταθούν δίπλα στην ομάδα και όπου τους χρειαστούν

Η ορχήστρα του κ. Μαυρίκη διασκέδασε τους παρισταμένους , αλλά αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απουσία  αιρετών από την  Ανατολική πλευρά του νησιού ,οι οποίοι έπρεπε να τιμήσουν με την παρουσία τους  αυτούς τους αγωνιστές ,οι οποίοι προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε ολόκληρο στο νησί και όχι μόνο στο Καρλόβασι.

 

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας