Γενική συνέλευση κατοίκων και φορέων πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ στο νέο δημαρχιακό μέγαρο Πυθαγορείου,   για λήψη αποφάσεων και έναρξη των δράσεων ενάντια στην φημολογούμενη απόφαση ξενοδόχου  να ενοικιάσει την μονάδα του  σε μετανάστες.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πυθαγορείου κ.  Βασίλη Βαλκαμλή, η τοπική κοινότητα,  καθώς και οι κάτοικοι αντιδρούν σε αυτό το ενδεχόμενο,    και ελήφθη απόφαση να προχωρήσουν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες , προκειμένου να αποφευχθεί  η ενοικίαση του ξενοδοχείου.

“Το Πυθαγόρειο είναι η κορωνίδα του τουρισμού στην Σάμο” μας είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαλκαμλής “και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Θα μιλήσουμε με τους Υπουργούς και θα καθορίσουμε από τις απαντήσεις τους τις επόμενες ενέργειες μας” .

“Δίπλα μας” τόνισε “είναι ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος, ο οποίος θα  υποστηρίξει τα  αιτήματα των πολιτών και της κοινότητας”.

Φυσικά όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι,  τα ξενοδοχεία, όπως και τα καταλύματα είναι ιδιωτικοί χώροι και η δικαιοδοσία διαχείρισης τους ανήκει στον ιδιοκτήτη.

Αν λοιπόν ο ξενοδόχος  το έχει αποφασίσει, το μόνο σίγουρο είναι ότι, κανείς δεν μπορεί να παρέμβει, καθώς οι εποχές είναι δύσκολες και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αυτοί είναι τεράστια.

 

 

 

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας