Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέσθηκε απόψε στο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής πανηγυρικός εσπερινός  στην περιοχή Νικολύδες ,  με πλήθος κόσμου να φτάνουν σε μια τοποθεσία απαράμιλλου φυσικού κάλλους.

Στον κατάμεστο από πλήθος περιβάλλοντα χώρο, παρέστησαν ο Δήμαρχος Δυτικής Σαμου κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης ,ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καρλοβάσου κ. Μανόλης Νικολού,  καθώς και  η Περιφερειακή σύμβουλος κ. Αννη Ανδρεάδου .

Μετά το πέρας της περιφοράς και την επιστροφή στο Παρεκκλήσιο, στον αύλειο χώρο του Ναίσκου τελέστηκε η Αρτοκλασία,  ενώ ο ιερέας πριν το τέλος του εσπερινού με  τον  κόσμο έψαλλαν το «Τη υπερμάχω στρατηγό τα νικητήρια» μέσα σε  μια άκρως συγκινησιακή ατμόσφαιρα.

Άψογοι οικοδεσπότες οι αδελφοί Καπώλη, δυο γνωστοί γιατροί της Σάμου, οι οποίοι χαίρουν εκτίμησης από όλο το Σαμιακό λαό ,   με τον ένα εκ των δυο τον κ. Στράτο να είναι πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σάμου και  οι οποίοι   προσέφεραν στους  πιστούς γιορτή, καθώς και διαφορά γλυκίσματα και αναψυκτικά.

Το εκκλησάκι έχει χτιστεί από τους παππούδες των αδελφών Καπώλη και του παππού του Προέδρου της Κοινότητας Καρλοβάσου κ. Μανόλη Νικολού  και βρίσκεται μέσα σε μια τοποθεσία που  ειλικρινά  σε καθηλώνει.

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας