Κινηματογραφική καταδίωξη οχήματος   έγινε χτες βράδυ επί της Γοργύρας στο Καρλόβασι Σάμου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβάσου και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Ένα όχημα βγήκε από το στενό της Eurobank και έφυγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς την Electronet ,  αλλά για κακή τύχη του οδηγού  εκεί ήταν όχημα με αστυνομικούς, οι οποίοι του έκαναν νόημα να σταματήσει, ενώ παράλληλα του έκλεισαν τον δρόμο, αλλά  ο ίδιος έβαλε όπισθεν  και με μεγάλη ταχύτητα απομακρύνθηκε μπαίνοντας και πάλι στο στενό  με σκοπό να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να κυνηγούν το όχημα, ενώ  σύμφωνα με τους μάρτυρες  ο ένας αστυνομικός βγήκε από το όχημα  και οι άλλοι τρεις συνέχισαν την καταδίωξη με το περιπολικό της αστυνομίας.

Οι μάρτυρες του περιστατικού κάνουν λόγο για υψηλό αίσθημα καθήκοντος από τους αστυνομικούς ,οι οποίοι πραγματικά  εξέπληξαν τους κατοίκους της περιοχής με την μεθοδικότητα και την άμεση παρέμβαση τους . Φυσικά ο νεαρός δεν συνελήφθη, αλλά αναγνωρίσθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι του  βεβαίωσαν μια σειρά επικίνδυνων  τροχονομικών   παραβάσεων .

Τέλος οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής μας κατήγγειλαν δυο απόπειρες κλοπών το τελευταίο διάστημα, οι οποίες ευτυχώς δεν στέφθηκαν με επιτυχία .

Η μια έγινε την προηγούμενη εβδομάδα  και όταν  νεαρός ανέβηκε σε μπαλκόνι οικίας στην περιοχή της Γοργύρας , αλλά έγινε αντιληπτός και η δεύτερη περίπου πριν 20 μέρες πριν πάλι με τον ίδιο τρόπο σε άλλο μπαλκόνι ,όπου πάλι έγινε αντιληπτός και έφυγε τρέχοντας με τα πόδια και τις δυο φορές!

 

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας