Έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες  του εντεταλμένου Συμβούλου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Λουκά Λουκά και με την βοήθεια του κ. Κωνσταντίνου Μαρκάκη,  ολοκληρώθηκε η μεταφορά και τοποθέτηση εντός του χώρου του νοσοκομείου Ικαρίας  ενός  προκατασκευασμένου οικίσκου.

  • Η ευγενική παραχώρηση του οικίσκου, πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ.κ. Μάρκο.
  • Η διαμεσολάβηση για την υλοποίηση του αιτήματος του νοσοκομείου Ικαρίας , ο συντονισμός της μεταφοράς , και η εν λόγω μεταφορά έγινε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και συγκεκριμένα από τους κ.κ.: Βρουλή Παντελή, Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας, Πανουράκη Βασίλειο, Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Αμέντα Κωσταντίνο, Ειδικό Σύμβουλο Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας, και το Επαρχείο Ικαρίας και Φούρνων.
  • Πολύτιμη η προσφορά και η βοήθεια του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, του Λιμενικού Σταθμού Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, καθώς και των μεταφορέων – ιδιωτών Ρωμύλιου Ξενοφών, Πανά Μιχάλη, Γρηγορίου Πασβάνη.

Ο οικίσκος θα καλύψει ανάγκες του Γ.Ν. – Κ.Υ. ΙΚΑΡΙΑΣ .

 

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας