Μέσω ανάρτησης της η Διευθυντήρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου κ. Αλεξία Εμμανουηλίδου ευχαριστεί τους  Έλληνες του εξωτερικού  που στηρίζουν  για μια ακόμη φορά τα παιδιά της Σάμου.

Η κ. Εμμανουηλίδου γράφει χαρακτηριστικά:

Έλληνες του εξωτερικού, άλλοτε μέσα από συλλογικές προσπάθειες και άλλοτε με ατομικές πρωτοβουλίες, στηρίζουν όσο μπορούν και με όποιο τρόπο μπορούν τα σχολεία μας!

Έλληνας κάτοικος της Αμερικής με καταγωγή από τα Κοντακαίικα, ο κύριος Ευάγγελος Χατζησταμούλος, έστειλε 5 τάμπλετ για τις ανάγκες των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Κοντακαιίκων.

Επίσης 2 Καλλιθιώτες κάτοικοι Αυστραλίας (η κυρία Γαρυφαλλιά Κουκούλη και ο κύριος Εμμανουήλ Ψηλοπάτης) έστειλαν 1462 δολλάρια Αυστραλίας που αντιστοιχουν σε 900 ευρώ περίπου για αγορά τάμπλετ των 5 μαθητών και των 2 νηπίων των Σχολικών Μονάδων της Καλλιθέας.

Ευχαριστούμε όλους για την ευγενική τους προσφορά και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες.

Ευχόμαστε να είναι όλοι τους καλά και να έχουν πάντα την Ελλάδα μέσα στην καρδιά τους.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου πέρα από τις ευχαριστίες θα αποστείλει μαζί με τις Χριστουγεννιάτικες ευχές αναμνηστικούς  επαίνους για την ευγενική τους προσφορά.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε.

Τις ευχαριστίες του απευθύνει και  ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Δυτικής Σάμου  κ. Φανούριος Κουκούλης ο οποίος ανέφερε:

Η δωρεά των χρημάτων από τους δύο (2) προαναφερόμενους Καλλιθιώτες , κατοίκους Καμπέρας , δίνονται για την αγορά τάμπλετ στο Δ.Σ.Καλλιθέας για την εξ αποστάσεως διδασκαλία στη μνήμη των απεβιωσάντων Στέργιου Κουκούλη και Λεωνίδα Κοζώνη.

Ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Δυτικής Σάμου Ευχαριστώ θερμά την κ.Κουκούλη Γαρύφαλλιά και τον κ. Ψιλοπάτη Εμμανουήλ για την άμεση ανταπόκρισή τους σε επικοινωνία που είχα μαζί τους.

Τέτοιες ενέργειες είναι άξιες επαίνου και συγχαρητηρίων!!!

Να έχουν Υγεία και Προκοπή και σύντομα να τους δούμε στην Καλλιθέα!!!

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας