Μέσα από μια ακόμη πράξη αγάπης και φιλανθρωπίας, η ΜΚΟ Just Action  μοίρασε τρόφιμα στο Καρλόβασι,   ενισχύοντας τις   λιγότερο ευνοούμενες  κοινωνικές  ομάδες και με στόχο την  βελτίωση των συνθηκών διαβιώσεώς τους, µέσω της παροχής κάθε δυνατής βοήθειας.

Είναι η τέταρτη φορά που η εν λόγω Σαμιώτικη  ΜΚΟ μοιράζει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης  σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας στο Καρλόβασι ,αλλά και  σε ολόκληρη την Σάμο,  συνεχίζοντας να πορεύονται µε τα νέα δεδομένα του σήμερα και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των κατοίκων  του νησιού.

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των ωφελούμενων που συμμετείχαν στη διανομή, εφαρμόστηκαν όλα τα δυνατά  μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού – covid 19, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα ακόμη ένας μεγάλος αριθμός τροφίμων θα φτάσει στο Καρλόβασι, αλλά και σε πολλά χωριά του νησιού μας.

Ο επικεφαλής της ΜΚΟ ένα δικό μας σαμιώτικο παιδί , κάθε φορά που  μοιράζει τρόφιμα  έρχεται σε επαφή με την Κοινωνική Πρόνοια  ζητώντας στοιχεία ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα και βάσει αυτών των καταστάσεων  προχωράει με τους συνεργάτες του στην διανομή.

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας