Από χωριό σε χωριό της Σάμου  μεταφέρεται σε καθημερινή βάση η εντεταλμένη σύμβουλος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Άννα Ζέππου –Αξιώτη, προσπαθώντας να ανακουφίσει αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, αλλά και ανθρώπους που επλήγησαν από το σεισμό.

Αυτό οφείλεται τόσο στην ρητή εντολή που έχει λάβει από τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη, όσο και στην  δική της ανθρωπιά και ευαισθησία, η οποία έχει φανεί όλο αυτό το διάστημα που της ανέθεσε καθήκοντα κοινωνικής πρόνοιας ο κ. Περιφερειάρχης.

Από την ημέρα του σεισμού επισκέπτεται όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και χειρίζεται δύσκολες υποθέσεις, αφού υπάρχουν άνθρωποι και στο νησί μας  που βιώνουν τραγικά προβλήματα.

Σήμερα η κ. Αξιώτη θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ δημόσια  στον Διευθυντή Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, σεισμολόγο κ. Γεράσιμο Χουλιάρα, ο οποίος ενημερώθηκε  για  μια κυρία με σοβαρό πρόβλημα υγείας και με ανήλικο παιδάκι, η οποία έχασε το σπίτι της από τον σεισμό ,σε δημοτικό διαμέρισμα της Σάμου .

“Ο κ. Γεράσιμος Χουλιάρας αγκάλιασε την οικογένεια που έχει πραγματικά μεγάλη ανάγκη και στέκεται ακόμη δίπλα της ,έως ότου  τελειώσει ή υπόθεση της, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον” μας ανέφερε η κ. Αξιώτη .

“Θέλω” μας είπε η κ. Ζέππυ- Αξιώτη “να εκφράσω .ένα τεράστιο δημόσιο ( ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ)στον κ. Χουλιάρα  που είναι τόσο λίγο μπροστά στη ελπίδα που έδωσε  στην  οικογένεια ,  η οποία επιθυμεί να τον ευχαριστήσει δημόσια και να πει ότι είναι πραγματικά ένα Δώρο Θεού ή παρέμβασή του και το τρομερό ενδιαφέρον του”.

Η οικογένεια έχασε την οικία της από τον φονικό σεισμό και σωτήρια απέβη η παρέμβαση του γνωστού σεισμολόγου, ο οποίος άμεσα ήρθε σε επαφή με μηχανικό και βρέθηκε λύση για την κοπέλα.

Ο κ. Χουλιαρας παράλληλα ενημέρωσε την κ. Ζεππου- Αξιωτη ότι, όπου παραστεί ανάγκη θα είναι δίπλα της και να μην διστάσει να επικοινωνήσει μαζί του.

 

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας