Είναι αλήθεια ότι το επαναλαμβάνουν οι υπουργοί, το αναμασούν και όλες οι ομιλούσες κεφαλές της τηλεόρασης, τονίζοντας ότι υπάρχουν λογιών και λογιών  Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις στα νησιά. Και όπως γίνεται πάντα, τις χωρίζουν χονδρικώς: σε καλές και σε κακές.

Κανείς δεν αμφισβητεί ότι, πολλές από αυτές λειτουργούν με απώτερο στόχο και σκοπό  το εύκολο κέρδος.

Κανείς όμως δεν πρέπει να παραβλέψει και το έργο κάποιων άλλων ΜΚΟ, που αντικαθιστούν την ελληνική πολιτεία και το κράτος δικαίου  και φροντίζουν όχι μόνο για τους μετανάστες, αλλά και για τους Έλληνες.

Μια από αυτές και την έχουμε  αναφέρει και κατά το παρελθόν, φροντίζει όλο αυτό το διάστημα να μοιράζει τρόφιμα σε όλα τα χωριά της Σάμου, σε συνεργασία με τους Πρόεδρους , καθώς και στο Καρλόβασι , φέρνοντας κάθε δεκαπενθήμερο πάνω από 130 τσάντες  με αρκετά τρόφιμα, τα οποία μοιράζει η κοινότητα Καρλοβάσου σε σεισμόπληκτους και αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας .

Είναι η    Just Action ,  οποία στήθηκε από ντόπιους κατοίκους της Σάμου και η οποία για μια ακόμη φορά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων παραδίδοντας σήμερα 10.000  μάσκες στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου για τις ανάγκες του προσωπικού. Παράλληλα πριν λίγες μέρες παρέδωσε και στο Βαθύ  11250 μάσκες και 300λιτρα αντισηπτικά..

Επίσης 2000 μάσκες και 100λιτρα αντισηπτικά στο γηροκομείο Σάμου..

Με τον νέο νόμο οι Αρχές θέλουν απλώς να ξεφορτωθούν τις ανεπιθύμητες ΜΚΟ, αλλά ας μην παραβλέψουν τουλάχιστον το σημαντικό έργο  κάποιων από αυτές.

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας