OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν οι δήμαρχοι της Χίου, της Σάμου και της Λέσβου,  για να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό της χώρας και προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του προσφυγικού που απασχολεί τα νησιά μας.

Σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους η συνάντηση με τους αιρετούς των νησιών δεν σηματοδοτεί κάποιου είδους αναδίπλωση της κυβέρνησης από τα σχέδιά της, στο κέντρο των οποίων θα  είναι  και η κατασκευή νέων κλειστών δομών.

Την συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας κ.   Κυριάκο Μητσοτάκη προανήγγειλε κατά την διάρκεια  του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε απόψε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ.  Γιώργος Στάντζος.

Εύλογα αναρωτηθήκαμε για το αν  είχε κληθεί στην εν λόγω συνάντηση και ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ.  Αλέξανδρος Λυμπέρης,  ο οποίος πάντα  βρίσκεται στο πλευρό της Ανατολικής Σάμου και διεκδικεί την αποσυμφόρηση της Σάμου η οποια συνεχίζει να είναι μια, ενιαία και αδιαίρετη.

Επικοινωνήσαμε μαζί του και μας ενημέρωσε ότι, την εν λόγω συνάντηση την πληροφορήθηκε από εμάς , καθώς ουδεμιά πρόσκληση δέχτηκε και καμία ενημέρωση δεν είχε.

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας