Δεν έχουν ούτε αρχή ούτε τέλος  τα περιστατικά διαρρήξεων σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή  της πρωτεύουσας της Σάμου,  με τα κρούσματα να είναι απανωτά και όπως φαίνεται δύσκολα αντιμετωπίσιμα.

Ένα από τα τελευταία περιστατικά έγινε πριν δυο μέρες , σε σπίτι κοντά  στο θέατρο του Αη- Γιαννάκη και  της υπόθεσης έχει επιληφθεί η αστυνομία.

Οι ιδιοκτήτης του σπιτιού  έλλειψαν για προσωπική τους υπόθεση  λίγες ώρες, οι οποίες ήταν αρκετές για να κάνουν οι διαρρήκτες τη δουλειά τους.

Ο δράστης ή οι δράστες, παραβίασαν χωρίς πρόβλημα την  πόρτα  της κατοικίας με λοστό και άνοιξαν  μπαίνοντας  μέσα ανενόχλητοι.

Αποτέλεσμα ήταν να κάνουν ανάστατο όλο το σπίτι, μην αφήνοντας τίποτα χωρίς να το ψάξουν. Οι δράστες πήραν κάποια αντικείμενα τόσο χρηματικής όσο και συναισθηματικής αξίας για τον ιδιοκτήτη, ρούχα,  χρυσαφικά , ενώ έκαναν έφοδο ακόμη και στα τρόφιμα των ιδιοκτητών. Στην βιασύνη τους να φύγουν τους έπεσε να   κατεψυγμένο κουνέλι στα σκαλιά της οικίας,  ενώ δεν γλύτωσε ούτε ένα βάζο με γλυκό κουταλιού που   είχαν οι ιδιοκτήτες.

Το περιστατικό αυτό δεν είναι το μοναδικό που  συμβαίνει,  αφού πολλές οικίες των  οποίων οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν,  γίνονται εύκολοι στόχοι  σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Τα περιστατικά έχουν θορυβήσει τις αστυνομικές αρχές που τρέχουν και δε φτάνουν πίσω από όλα αυτά τα περιστατικά, ενώ οι έρευνες που έχουν γίνει δεν έχουν φέρει αποτελέσματα, αφού στα σπίτια δεν υπάρχουν κάμερες .

 

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας