Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος  Καρλοβάσου  σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος  τριών γνωστών δραστών, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, προσέγγισαν 18χρονο   νεαρό κάτοικο της περιοχής  και τον χτύπησαν με μανία  στο κεφάλι και το πρόσωπο,   κατά την διάρκεια της χτεσινής μέρας.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε  στο νοσοκομείο Σάμου, όπου  υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, η οποία ευτυχώς δεν έδειξε σοβαρές βλάβες, παρά μόνο εκτεταμένες κακώσεις στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Και οι τρεις δράστες   έχουν διαφύγει μέχρι  αυτή  την ώρα της σύλληψης,  καθώς κρύβονται προκειμένου να αποφύγουν την διαδικασία του αυτόφωρου ,αλλά από την πλευρά τους οι αστυνομικοί έχουν ήδη σχηματίσει την δικογραφία, καθώς γνωρίζουν και τους τρεις νεαρούς οι οποίοι χτύπησαν τον 18χρονο.

Οι τρεις νεαροί είχαν στήσει ενέδρα στο παλικάρι λίγο πιο κάτω από το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου  και μάλιστα σε ώρες που στην περιοχή κυκλοφορούν και συμπολίτες μας, αλλά και κινούνται πολλοί οδηγοί με τα οχήματα τους.

Αυτόπτης μάρτυς περιγράφοντάς μας το περιστατικό,  μας περιέγραψε την απίστευτη μανία με την οποία χτυπούσαν οι νεαροί το παλικάρι, ενώ δεν έδειξαν να πτοούνται από τις δικές της φωνές.

Έτσι  οι κατηγορούμενοι  θα οδηγηθούν ακόμη κι αν διαφύγουν το αυτόφωρο στην δικαιοσύνη για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού.

 

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας