Με απρόβλεπτους ρυθμούς συνεχίζεται παραβατικότητα  στην Σάμο από πολλούς μετανάστες, οι οποίοι πλέον έχουν αποθρασυνθεί ,προχωρώντας σε μια σειρά παραβατικών και  έκνομων  ενεργειών, ακόμη και στο κέντρο της Σάμου.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα αρπαγής κινητού τηλεφώνου από ένα 11χρονο παιδάκι   στον  εμπορικό δρόμο λίγα μέτρα πίσω από το λιοντάρι στην πλατεία Πυθαγόρα στις 22:00 περίπου το βράδυ από μετανάστη Αφρικανικής καταγωγής,  ο οποίος επιτέθηκε σε παρέα παιδιών και έκλεψε μέσα από τα χέρια του  του 11χρονου παιδιού το κινητό του τηλέφωνο.

Ο Αφρικανός βρήκε την κατάλληλη  ευκαιρία   άρπαξε το κινητό και χάθηκε μέσα στα στενά της πόλης. Τα παιδιά άμεσα επικοινώνησαν με τους γονείς τους, ενώ και γονέας, ο οποίος ήταν λίγο πιο πέρα και  αντελήφθη το περιστατικό προσπάθησε να  σταματήσει τον Αφρικανό, αλλά  δεν τα κατάφερε.

Αμέσως έγινε καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου και αναμένονται οι ενέργειες των αστυνομικών.

Επίσης δόθηκε στην αστυνομία το IMEI του κινητού και  σύμφωνα με τον γονέα του 11χρονου παιδιού  που πήραμε την άδεια να δημοσιοποιήσουμε το περιστατικό, αναζητούν υλικό από κάμερες. Περιττό είναι να αναφέρουμε  ότι, και τα 6 παιδιά που ήταν   μπροστά  στο περιστατικό έχουν υποστεί σοκ.

Μπορεί η σύλληψη του να είναι θέμα χρόνου, αλλά τα ερωτήματα παραμένουν αμείλικτα και ζητούν επιτακτικά απαντήσεις.  Απαντήσεις  για όλους αυτούς που καθημερινά συλλαμβάνονται,  τι προβλέπουν οι νόμοι , κατά πόσο τιμωρούνται από την ελληνική δικαιοσύνη και  ιδιαίτερα όταν  από τις πααβατικές τους ενέργειες  βρίσκονται εκτεθειμένα παιδιά.

 

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας