Την Λέσβο θα επισκεφθεί στις 15 Αυγούστου  η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Οι επισκέψεις των Προέδρων της Δημοκρατίας είναι τιμητικές για έναν τόπο, αλλά ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, όπως έχει δείξει και στο παρελθόν, δεν καταλαβαίνει ούτε από ευγένεια ούτε από ευπρέπεια».

. Αυτό αναφέρουν Αθηναϊκά Μέσα, ρίχνοντας για μια ακόμη φορά λάσπη σε ένα άνθρωπο, ο οποίος καθημερινά δίνει τον δικό του αγώνα μαζί με τους συνεργάτες του για τα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Πριν από λίγους μήνες, όπως αναφέρουν οι αρθρογράφοι είχε προσβάλει δημοσίως τον Πρωθυπουργό, τώρα αντιδρά στην επίσκεψη της Προέδρου επειδή δεν θα παραστεί στα εγκαίνια του κέντρου υγείας στη Μόρια, σε χώρο που νοικιάστηκε και θα εξοπλιστεί με χρήματα της ολλανδικής κυβέρνησης, γιατί κατά τη γνώμη του θα συμβάλει στην παραμονή του ΚΥΤ προσφύγων στη θέση του.

Η παρέμβαση του περιφερειάρχη στη διαμόρφωση του προγράμματος της Προέδρου της Δημοκρατίας είναι πρωτοφανής και έχει ενοχλήσει το Μέγαρο Μαξίμου, για τον πρόσθετο λόγο ότι ο ανεξέλεγκτος Κώστας Μουτζούρης είναι σαρξ εκ της σαρκός της ΝΔ.

Μιλώντας σε Λέσβιο δημοσιογράφο ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, επεσήμανε ότι, η άρνησή του να παραστεί στα συγκεκριμένα εγκαίνια, κάθε άλλο παρά προσβάλει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι στις 15 Αυγούστου θα την υποδεχθεί στη Λέσβο, εκφωνώντας μάλιστα πανηγυρικό λόγο.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι είναι θετικός στην από κοινού επίσκεψη με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο χωριό της Μόριας και στις καταπατημένες εκτάσεις, όχι όμως σε παρουσία στα εγκαίνια δομής υγείας.

Έτσι λοιπόν όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιοι αρθρογράφοι επιλέγουν τώρα τη λογική του σήριαλ,  βγάζοντας στην επικαιρότητα πόρισμα για κάθε υπόθεση, κάτι που  σημαίνει ότι θέλουν να κρατήσουν τη λάσπη στην επικαιρότητα.

Λάσπη, λάσπη κάτι θα μείνει. Αυτή είναι η στόχευσή τους. Αλλά δεν θα μείνει τίποτα. Γιατί τελικά η λάσπη στον ανεμιστήρα γνωρίζουμε πολύ καλά ότι επιστρέφει σε εκείνους που την πετούν.

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας