Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ,  απόψε  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Δυτικής Σάμου,  με επίσημη  προσκεκλημένη την κ.  Ζαχρούλα Τσιριγώτη , υποψήφια βουλεύτρια Επικρατείας,  η οποία με τον μεστό και εμπεριστατωμένο της λόγο καθήλωσε τους παρισταμένους.

Η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη υπηρέτησε επί 37 χρόνια στην Ελληνική Αστυνομία, φτάνοντας στον ανώτατο βαθμό της Αντιστρατήγου, με αναγνώριση τόσο σε διεθνές όσο και ευρωπαϊκό επίπεδο, για την συμβολή της στην αναβάθμιση και ενίσχυση των διμερών/πολυμερών σχέσεων, αρμοδιότητας ΥΠτΠ/ΕΛ.ΑΣ, τόσο με ευρωπαϊκά και τρίτα Κράτη, όσο και με διεθνείς/ευρωπαϊκούς Οργανισμούς.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι υποψήφιοι Βουλευτές  κ. Ελπινίκη Δεμερτζή,  ο κ.  Σταμάτης Βρδατός , καθώς και ο κ.  Μανόλης Κάρλας ,οι οποίοι παρουσίασαν τα βασικά άρθρα του Συμβολαίου Αλλαγής για την κοινωνία που ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία θα συνάψει με τον λαό μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Παράλληλα κατατέθηκαν και οι εξειδικευμένες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη  του νομού σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, ενώ εστάλη ελπιδοφόρο και νικηφόρο μήνυμα για τις επικείμενες και κρίσιμες εκλογές.

Η διαμόρφωση ενός νέου, σύγχρονου κοινωνικού κράτους, ενός κράτους πρόνοιας κατάλληλου για τις προκλήσεις του 21ου αιώνα ήταν  το πλαίσιο των προεκλογικών δεσμεύσεων των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ, οι οποίοι παράλληλα αναφέρθηκαν σε θέματα παιδείας,  υγείας,  ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών  και    θεμάτων που αφορούν τους σεισμόπληκτους της Σάμου.

Στην εκδήλωση παρέστη ο πρώην Βουλευτής  του νομού κ. Δημήτρης Σεβαστάκης, ο οποίος απηύθυνε αγωνιστικό  χαιρετισμό στους   παρισταμένους παροτρύνοντας τους να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία  και τους υποψήφιους βουλευτές νομού Σάμου.

 

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας