Με παλμό και ενθουσιασμό οι φίλοι, τα μέλη και  τα στελέχη του κόμματος ,  υποδέχτηκαν απόψε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δυτικής Σάμου τους δυο υποψηφίους βουλευτές  του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ,   οι οποίοι κατέθεσαν τις προτάσεις τους  και προκειμένου όπως ανέφεραν «να ξαναχτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες αυτής της χώρας».

Ο Γραμματέας της «νομαρχιακής», κ.  Γιώργος Γαιτανής με τον εμπεριστατωμένο του λόγο ξεσήκωσε τους παρισταμένους , οι οποίοι  τον χειροκρότησαν θερμά .

Στην συνέχεια ο κ. Γαιτανής , παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές  του ΠΑΣΟΚ την κ. Ράνια Θάνου και τον κ.  Κωνσταντίνο  Αμουργιανό,    δυο ανθρώπους με αξίες , αρχές και αγαπητούς στην Σαμιακή κοινωνία. .

Οι δυο υποψήφιοι   βουλευτές μίλησαν αναλυτικά για τα  όσα έχει βιώσει ως σήμερα η κοινωνία, στην αξία της κάθε ψήφου ξεχωριστά, αλλά και στους λόγους για τους οποίους οι πολίτες πρέπει να εμπιστευτούν το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Οι υποψήφιοι βουλευτές ανέλυσαν τις θέσεις της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης για κομβικούς τομείς, όπως είναι η Οικονομία, οι Υποδομές, η Παιδεία, η Υγεία, ο Πρωτογενής Τομέας και η στήριξη των πολιτών μέσα από την άσκηση μιας πραγματικής κοινωνικής πολιτικής.

Στάθηκαν  στα σοβαρά και άλυτα προβλήματα του Νομού Σάμου σε κομβικούς τομείς και στη δυναμική που μπορεί να υπάρξει, ώστε να μπει σε μια ακόμη μεγαλύτερη αναπτυξιακή τροχιά.

Έκλεισαν  την ομιλία τους λέγοντας πως “το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θέλει και μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες των πολιτών τονίζοντας ότι ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής έχει επιστρέψει ενωμένο και δυνατό και είναι έτοιμο να κερδίσει και αυτό τον αγώνα”,

 

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας