Νεκρό εντοπίστηκε το 19χρονο παλικάρι   σε βραχώδη περιοχή  στο Ποτάμι Καρλοβάσου,  το οποίο δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τις 11  χτες  το βράδυ. Το παλικάρι γύρω στις 11 έστειλε το τελευταίο μήνυμα στην οικογένεια του ότι θα επέστρεφε σε λίγο .

Κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας και αφού δηλώθηκε η εξαφάνιση του  στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού και  διάσωσης του.

Οι φορείς άμεσα  ανταποκρίθηκαν και  στην περιοχή από πολύ νωρίς ξεκίνησαν οι  έρευνες  από  το Λιμενικό,   την  Αστυνομία,  την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Σάμου,   τον  διοικητή  του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρλοβάσου κ.  Χρήστο  Σπυρίδη με  πυροσβέστες  από το κλιμάκιο,   καθώς και πεζοπόρο τμήμα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία  Σάμου.

Το παλικάρι εντοπίστηκε  νεκρό  και η μεταφορά του πραγματοποιήθηκε από σκάφος της ΕΟΔ  δια θαλάσσης    με την συνοδεία Λιμενικών στο τουριστικό αγκυροβόλιο Καρλοβάσου,  το οποίο παρέλαβε  ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας και  το μετέφεραν  στο νοσηλευτικό μας ίδρυμα και  στην συνέχεια  στο νοσοκομείο Σάμου για  τις περεταίρω  διαδικασίες .

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας