Στη Σάμο βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης 5-9-2023 η υποψήφια περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση κ.  Αγλαΐα Κυρίτση για τριήμερη περιοδεία στο νησί.

Η κ. Αγλαΐα  Κυρίτση και ο υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου με τη Λαϊκή Συσπείρωση  Τίμος Χατζηλαγός  μαζί  με στελέχη και υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, περιόδευσαν στα χωριά Μυτιληνιούς, Χώρα και Πυθαγόρειο. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους συνομίλησαν με πολλούς κατοίκους, μοίρασαν τις διακηρύξεις των δύο συνδυασμών, επισκέφθηκαν καταστήματα, μίλησαν με εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες, αλλά και με επισκέπτες του νησιού.

Την Τετάρτη 6-9-2023, περιόδευσαν σε δημόσιες υπηρεσίες στη πόλη της Σάμου, ενώ το απόγευμα στις 6:30’ στο δημοτικό κήπο έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων των δύο συνδυασμών με ομιλητές την Αγλαΐα Κυρίτση και τον Τίμο Χατζηλαγό.

Σήμερα η  κ. Κυρίτση βρέθηκε στο Καρλόβασι  όπου περιόδευσε  σε όλη την περιοχή  συνοδευόμενη  από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δυτικής Σάμου κ.  Βασίλη Κοσμά,   ενώ δεν παρέλειψε να συναντηθεί και με τους εργαζόμενους του Πανεπιστημίου Αιγαίου καταγράφοντας  τις  απόψεις των υπαλλήλων,  οι οποίοι της εξέθεσαν τα θέματα που αντιμετωπίζουν στα κτιριακά συγκροτήματα .

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η  ομιλία της κ. Κυρίτση   στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου ,  κατά την διάρκεια της θα παρουσιάσει  τους υποψήφιους του συνδυασμού της.

 

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας