Σε μια εποχή που όλα είναι ρευστά ,που καθημερινά οι αλλαγές είναι μεγάλες , τα νησιά μας έχουν περισσότερα που μας προβληματίζουν   από όσα μας ικανοποιούν,  περισσότερη απογοήτευση από αισιοδοξία .

Σήμερα περισσότερο από ποτέ απαιτούνται ρήξεις , τομές , ανατροπές , νέο αίμα , νέα οπτική ,  και σύγχρονο προσανατολισμό , από όλους μας ενεργοποίηση , δραστηριότητα και στήριξη σε ένα νέο πλάνο που να μπορεί και πρέπει να υπερβαίνει παλιές πρακτικές και νοοτροπίες  περασμένων δεκαετιών που κρατούν καθηλωμένα τα νησιά μας .

Πρέπει να ξεφύγουμε από την λογική της ευνοιοκρατίας, του πελατειασμού και του ρουσφετιού μια λογική που μας προσβάλλει όλους και λειτουργεί προς όφελος των λίγων .

Το παρελθόν πρέπει απλά να μας δώσει απαντήσεις , να μας μάθει πως πρέπει να αποφεύγουμε τα λάθη και να κοιτάξουμε μπροστά . Πρέπει επιτέλους να ξανασυστηθούμε , να δυναμώσουμε απέναντι στις προκλήσεις , να σκεφτούμε –μοιραστούμε ιδέες , απόψεις και όραμα και να εφαρμόσουμε ένα νέο στρατηγικό σχέδιο για τα νησιά μας .

Πρέπει να ξαναθέσουμε και να επιβάλλουμε  στην πολιτική την απλή λογική ,  ιεράρχηση και υλοποίηση των έργων , με διαφάνεια στην διοίκηση , αξιοκρατία και σεβασμό στα χρήματα και τις ανάγκες των νησιών και των  πολιτών .

Προχωράμε μαζί , αξίζουμε περισσότερα και μπορούμε να τα διεκδικήσουμε . Πραγματικά ενωμένοι , για ένα σκοπό και μόνο το καλό των νησιών μας !!!

Νίκος Βασιλείου

Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος

με τον συνδυασμό ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ για τα νησιά μας

 

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας