Ευχάριστα μας εξέπληξε για μια ακόμη φορά  το δημοτικό σχολείο Κοντασκαίκων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, μέσα από μια δράση, η οποία χρήζει ανάδειξης   και επιβράβευσης από όλους μας.
Άξιο συγχαρητήριων το διδακτικό προσωπικό,  αλλά  εκείνος ο οποίος είναι η ψυχή όλων αυτών των δράσεων, είναι ο αξιόλογος δάσκαλος που υπηρετεί στην περιοχή ο κ. Απόστολος Γιαννακόπουλος και ο οποίος  χαίρει εκτίμησης από όλους όσους έχουν την τιμή να τον γνωρίζουν.
Έτσι λοιπόν ο  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η Διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Κοντακαιίκων ανακοινώνουν με χαρά πως στους τοίχους των αιθουσών του διδακτηρίου, των διαδρόμων και των γραφείων φιλοξενούνται πλέον αναπαραγωγές μεγάλων διαστάσεων ζωγραφικών και φωτογραφικών έργων των σημαντικότερων καλλιτεχνών παγκοσμίως (Θεοτοκόπουλος, Τσαρούχης, Ψυχοπαίδης, Modigliani, Derain, Warhol, Balthus, Caravaggio, Cezanne, Monet, Dali, Hopper, Erwitt, de Chirico, Klimt, Gruyaert, Pollock, Vermeer, Koudelka, Kertesz, Chagall, Ernst, Picasso, Magritte, Turner, Van Gogh, Eggleston, Winogrand).
Βασικός στόχος είναι να εμπλουτιστεί η καθημερινότητα των παιδιών μας με τα έργα των κυριότερων καλλιτεχνικών ρευμάτων, και, σε συνδυασμό με τα αντίστοιχα βιβλία και λευκώματα που υπάρχουν ήδη στη δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου και τα προγράμματα φωτογραφίας που υλοποιούνται, να προσφερθεί μία ολοκληρωμένη εμπειρία για τους μαθητές μας, στην κατεύθυνση της επαφής τους με την καλλιτεχνική δημιουργία.
Έτσι, τη Δευτέρα 1η Ιουνίου, με την επανεκκίνηση των μαθημάτων, οι μαθητές μας θα ενταχθούν σε ένα περιβάλλον ακόμα πιο φωτεινό, πιο ουσιαστικό, πιο ελπιδοφόρο.

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας