Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε ο ιδιοκτήτης ποιμνιοστασίου στην περιοχή Χώρα Σάμου   και όταν αντίκρισε 26 αμνοερίφια κατασπαραγμένα.

Η ζημιά για τον κτηνοτρόφο είναι μεγάλη, ενώ και τις επόμενες ώρες βρήκε κατασπαραγμένα ζώα ακόμη και έξω από το ποιμνιοστάσιο, καθώς αυτά προσπαθούσαν να διαφύγουν  και βγήκαν έξω από την στάνη.

Στις εύλογες ενστάσεις και παρατηρήσεις μάλιστα κάποιων ότι, τέτοια… ζημιά μπορεί να γίνει  από τσακάλια, κατηγορηματικά ο άνθρωπος της επιχείρησης  δηλώνει ότι,  πρόκειται για αδέσποτα σκυλιά της περιοχής, γιατί  κάποια από αυτά βρέθηκαν ματωμένα μέσα στο ποιμνιοστάσιο  και ο κτηνοτρόφος έχει και το ανάλογο φωτογραφικό υλικά.

Τα  ζώα βρίσκονταν σε περίφραξη με όλους τους προβλεπόμενους κανόνες ευζωίας και αυτό που συνέβη ήταν   πράγματι τραγικό και για τα ζώα και για τον κτηνοτρόφο, ο οποίος δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ.

Η εικόνα  που αντίκρισε και σύμφωνα με συγγενικό του πρόσωπο είναι φρικτή. Παντού βρίσκει  αίματα, νεκρά ζώα και ζώα που χαροπαλεύουν.  Δυστυχώς  για τους κτηνοτρόφους  δεν τους φτάνουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν,  έρχονται και  τέτοιες   τεράστιες  καταστροφές  να τους εξουθενώσουν.

Ο κτηνοτρόφος απευθύνθηκε άμεσα στην κτηνιατρική  Υπηρεσία Σάμου, η οποία θα προχωρήσει άμεσα στις ενέργειες της,  μήπως μπορέσει ο άνθρωπος και αποζημιωθεί, καθώς η επιχείρηση είναι νόμιμη και  τα ζώα έχουν ενώτια.

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας