Μέσα από μια υπέροχη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στον Πύργο Σάμου  παραδόθηκε ο εξοπλισμός  στο νεοσύστατο παιδικό  τμήμα Ποδοσφαίρου του Α.Π.Σ. «Άγιος Αθανάσιος» Υδρούσσας στους παίκτες του.

. Οι μικροί ποδοσφαιριστές του τμήματος στην πλειοψηφία τους προέρχονται από τις Κοινότητες Πύργου, Μεσογείων, Πανδρόσου και Σπαθαραίων.

Το σημαντικό μήνυμα που εστάλη μέσω της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι η συνεργασία και η αλληλοστήριξη δύο ορεινών διαμερισμάτων του νησιού μας , που γνωρίζουμε όλοι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν  στην καθημερινή τους ζωή μακριά από τα αστικά κέντρα .

Δίπλα σε αυτή την προσπάθεια στάθηκε ο πρώην δήμαρχος του ενιαίου Δήμου Σάμου κ.  Μιχάλης Αγγελόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΔΗΕ με  την εξ΄ολοκλήρου χορηγία των εμφανίσεων και του υλικοτεχνικού εξοπλισμού της ομάδας .

 

Η συνεργασία και η αλληλοϋποστήριξη μεταξύ των δύο ορεινών χωριών της Σάμου, που αντιμετωπίζουν κοινές δυσκολίες στην καθημερινή ζωή- μακριά από αστικά κέντρα, -επισφραγίζεται με την δημιουργία του τμήματος αυτού.

Παράλληλα όλη αυτή η προσπάθεια στηρίχθηκε από τον κ. Πάρη Παπαγεωργίου, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πύργου κ. Βασίλη Στεφανή, την κα Όλγα Γουργούλη ,  την κ.  Μαρία Παπαδάμ και φυσικά τους γονείς των παιδιών.

Δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια και η Διευθύντρια του ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Σάμου κ. Δέσποινα Υφαντοπούλου ,  όπως και ο προπονητής  κ. Μιχάλης Γιασκουλίδης! Κοινός στόχος όλων  η προώθηση του αθλητικού ιδεώδες, η ομαδικότητα και η στήριξη των ορεινών χωριών!

 

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας