Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε  η δημοτική κοινότητα Μαραθοκάμπου  στο κοινοτικό κατάστημα,  ενώ δεν έλειψαν οι ευχές και οι χαιρετισμοί επίσημων προσκεκλημένων.

Την πίτα ευλόγησαν οι δύο ιερείς του Μαραθοκάμπου,  ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ.  Αλέξανδρος Λυμπέρης , οι Αντιπεριφερειάρχες  κ. Άννη Ανδρεάδου και κ, Βασίλης Πανουράκης , οι αντιδημαρχοι κ. Αγγελική Γαλανού,  ο κ.  Δημήτρης Βολακάκης,  ο  κ.  Ιωάννης Βαλαλσαμίδης και ο κ.  Λεωνίδας Σταμούλος,  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.  Γιώργος Κυριαζής, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Σάμου κ. Νίκος Στεφανής,  ο περιφερειακός σύμβουλος κ.  Μανόλης  Κάρλας,  ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.  Δημήτρης Κυπραίου , ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Μαραθοκάμπου κ.  Παρασκευάς Καλβίνος, η πρώην Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Μαρία Πανουράκη,    δημοτικοί σύμβουλοι,  οι πρόεδροι των κοινοτήτων  Κουμείκων,  Σκουρείκων και Νεοχωρίου,  καθώς και η Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου  Όρμου Μαραθοκάμπου Άγιος Νικόλαος κ .  Μενη Βακίρη  και πολίτες του Μαραθοκάμπου.

Αρχικά από τη δική του πλευρά ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου  κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης τόνισε χαρακτηριστικά: «Να ευχηθώ σε όλες και όλους Χρόνια Πολλά. Υγεία προσωπική και οικογενειακή. Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά δύσκολη  και γα τον δήμο Δυτικής Σάμου ελπίζουμε ότι θα είναι μια καλύτερη χρονιά.

Για μια ακόμη φορά ο κ.  Λυμπέρης αναφέρθηκε στο υπέρογκο  χρέος που παρέλαβαν και που σήμερα έχει διευθετηθεί    πλήρως.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης  του νομού κ.  Βασίλης Πανουράκης,  ο οποίος αναφέρθηκε  στα υπό εξέλιξη έργα της Περιφέρειας  στην Δυτική Σάμο,  αλλά και  στα χωριά, ενώ υποσχέθηκε άμεσα να εκτελεστούν και πολλά ακόμη έως το τέλος της τετραετίας.

Χαιρετισμό απηύθυνε και    η  Αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης και Προώθησης Προϊόντων Βορείου Αιγαίου κ. Άννη Ανδρεάδου, η    οποία αναφέρθηκε  στην περίφραξη του γηπέδου Μαραθοκάμπου,  η οποία θα   χρηματοδοτηθεί και θα εκτελεστεί από την Περιφέρεια Βορείου  Αιγαίου.

Άψογοι οικοδεσπότες της κοινότητας τόσο ο Αντιδήμαρχος Μαραθοκάμπου κ. Δημήτρης Βολακάκης ,  όσο και ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου  κ.  Παρασκευάς Καλβίνος,  οι οποίοι έδωσαν τις ευχές τους στον κόσμο και ιδιαίτερα ο αντιδήμαρχος κ.  Δημήτρης Βολακάκης,  ο οποίος αναφέρθηκε  σε θέματα τουρισμού και ανάπτυξης  στην περιοχή   ευχαριστώντας παράλληλα την Αντιπεριφέρεια για το ευήκοο ούς που τείνει πάντα στα αιτήματα του.

Τις ευχές τους έδωσαν ο κ.  Στεφανής ,,  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας , ενώ συγκίνησε τους παρισταμένους ο λόγος του περιφερειακού συμβούλου κ.  Μανόλη Κάρλα, ο οποίος τόνισε την  αναγκαιότητα   εκτέλεσης έργων στα μικρά χωριά της περιοχής και οι νέοι να παραμείνουν σε αυτά.   Να δώσουμε αγώνα είπε όλοι μαζί να μην σβήσουν τα φώτα των χωριών μας κι ερημώσουν,  γιατί όταν σβήνουν τα φώτα των σπιτιών  τότε τα χωριά  τελειώνουν οριστικά.

Το φλουρί της βασιλόπιτας κέρδισε ο Πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Μαραθοκάμπου κ.  Παρασκευάς Καλβίνος.

 

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας