Το νέο  Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Συνταξιούχων ΟΤΕ Βορείου Αιγαίου του Π.Σ.Σ.Τ. – Ομίλου ΟΤΕ με έδρα τη Μυτιλήνη μετά τις αρχαιρεσίες και τη συγκρότηση σε σώμα έχει ως εξής  :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  :           ΒΕΝΕΤΑΣ  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:       ΠΑΥΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΣΒΑΝΤΗ-ΜΠΛΟΥΓΚΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΤΑΜΙΑΣ:                     ΔΕΛΗΒΕΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:ΒΕΝΕΤΑΣ  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΜΕΛΟΣ:                             ΣΤΑΥΡΙΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Παράλληλα στην όμορφη αίθουσα του ξενοδοχείου AEOLISHOTELστο Βαθύ της Σάμου, το Περιφερειακό Τμήμα Συνταξιούχων ΟΤΕ Βορείου Αιγαίου την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023,  έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα των μελών του συνταξιούχων που διαμένουν στο νησί της  Σάμου.

Ευχές για τη νέα χρονιά απηύθυνε ο ΑντιπρόεδροςΠαυλής Παύλοςεκπρόσωποςτου Δ.Σ του Περιφερειακού Τμήματος  Συνταξιούχων ΟΤΕ Βορείου Αιγαίου, στο οποίο ανήκουν  τα ακριτικά μας νησιά Μυτιλήνη, Χίο,  Σάμο, Λήμνο , Ικαρία μαζί με τις  ευχές του Προέδρου Γεράσιμου Βενέτα και των μελών του Δ.Σ

Στη συνέχεια διάβασε το χαιρετισμό του Προέδρου του Π.Σ.Σ.Τ.-Ομίλου ΟΤΕ κ. Κουτσιμπογεώργου Γεωργίου και του εκπροσώπου Μείζονος Περιφέρειας Νήσων Αιγαίου κ. Κώστα Τσαγκουρνή.

Στους παρευρισκόμενους συναδέλφους προσφέρθηκαν καφές και πλούσια εδέσματα και από ένα κομμάτι της Αγιοβασιλόπιτας . Ο τυχερός που πέτυχε το φλουρί ήταν ο συνάδελφος  Σταμάτης Δανάς. Το δώρο του ένα κωνσταντινάτο προσφορά του Περιφερειακού μας Τμήματος.

Η βραδιά έκλεισε με χαμόγελα και πολλές ευχές μετά τις όμορφες στιγμές για όλους  τους παρευρισκόμενους .

Ευχαριστούμε για τη στήριξη τον Π.Σ.Σ.Τ.-Ομίλου ΟΤΕ και το Περιφερειακό μας Τμήμα καθώς και τους συμμετέχοντες συναδέλφους.

Καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία !

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΕΝΕΤΑΣ                                                               ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΒΑΝΤΗ- ΜΠΛΟΥΓΚΑΡΗ

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας