Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε απόψε   στο Καρλόβασι , την οποία διοργάνωσε η ΔΗΜ.ΤΟ. ΔΥΤΙΚΗΣ  Σάμου ,κατά την διάρκεια της οποίας έγινε η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών  νομού Σάμου της ΝΔ.

Πολλά, ιστορικά και ενεργά στελέχη ,αλλά και πολίτες κάθε ηλικίας, συγκεντρώθηκαν  στην αίθουσα πολλαπλών  χρήσεων του Δήμου Δυτικής Σάμου και χειροκρότησαν τους υποψηφίους βουλευτές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Χαιρετισμό απηύθυναν  ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ  Δυτικής Σάμου κ. Λουκάς Δημόπουλος,  ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Ανατολικής Σάμου κ.  Μανόλης Βακιντής ,  καθώς και  ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ  κ. Ευάγγελος  Καπλαντζής, ο οποίος στο χαιρετισμό του  παρότρυνε όλους του πολίτες  να δώσουν δυναμικό παρόν την Κυριακή 21 Μαΐου ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη ΝΔ και χρωματίζοντας γαλάζιο τον εκλογικό χάρτη  στο νομό.

Χαιρετισμό απηύθυνε της πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάμου κ. Δούκας Τσιτσεκλής, ο οποίος απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Στην εκδήλωση επίσης  παρέστη  ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ.  Γιάννης Χατζηκωνσταντής, και ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ.  Βασίλης Πανουράκης  οι οποίοι υπογράμμισαν τη μεγάλη δυναμική του ψηφοδελτίου της ΝΔ  στο νομό Σάμου  και υπενθύμισαν  την υποχρέωση όλων των ευσυνείδητων πολιτών να ενισχύσουν τη ΝΔ, ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να προχωρήσει αυτοδύναμα, σταθερά, τολμηρά μπροστά, για το καλό  του νομού και την Ελλάδας.

Στην εκδήλωση παρέστη πρώην βουλευτής  νομού Σάμου κ.  Θαλασσινός Θαλασσινός, καθώς και η Αντιπεριφερειάρχης κ.  Άννη Ανδρεάδου.

Στην συνέχεια ο λόγος δόθηκε στους τρείς υποψήφιους Βουλευτές, Χριστόδουλο Στεφανάδη, Μιχάλη Αγγελόπουλο και  Βάσω Ευστρατίου, οι οποίοι τόνισαν από κοινού ότι η νίκη του κόμματός τους είναι μια νίκη απαραίτητη για τη σταθερότητα, την πρόοδο και την ασφάλεια των νησιών του Νομού.

Παράλληλα ζήτησαν  από όλους να να αγωνιστούν  δίχως εφησυχασμό από κοινού,  ώστε να μην χαθεί ούτε μια ψήφος την Κυριακή των εκλογών.
Κανείς δεν περισσεύει και όλοι μαζί οφείλουμε να δώσουμε την απαιτούμενη αυτοδυναμία στη ΝΔ , έτσι ώστε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνεχίσουμε  το μεγάλο έργο για την Ελλάδα, για τους Έλληνες, για τα παιδιά μας τόνισαν και  οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ.

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας