Καθαρίζουμε περίπου 10-12 κρεμμύδια κ τα χαράζουμε κάθετα μέχρι τη μέση κ τα ζεματάμε (να μη λιώσουν).
Τα πρώτα φύλλα τα κρατάμε κ τις καρδιές τις στρώνουμε στον πάτο της κατσαρόλας.
.Ετοιμάζουμε τη γέμιση …500gr.κιμα μοσχαρίσιο 1 κούπα ρύζι Καρολίνα λίγο λάδι αρκετό μάραθο ή άνηθο μαϊντανό ένα ματσάκι ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι (μεγάλο) τρίβουμε μια φρέσκια ντομάτα αλάτι κ πιπέρι.
Τους τυλίγουμε κ τους τοποθετούμε στην κατσαρόλα επάνω στις καρδιές των κρεμμυδιών
Βάζουμε νεράκι ίσα να τους σκεπάζει….λίγο λάδι αλάτι κ πιπέρι κ σκεπάζουμε Με ένα πιάτο να μην ανοίξουν κατά το ψήσιμο μέτρια φωτιά περίπου 40 λεπτά. Τέλος στύβουμε δύο μεγάλα λεμόνια κ τα περιχύνουμε. Καλη επιτυχία!!!!!!
Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας